Har du tenkt på at livet ditt blir påvirket av huset du bor i og hva du har i det?

«Først utformer vi bygninger, og så former bygningene oss»  er Winston Churchill kjent for å ha sagt.

Det  er viktig hvordan huset ditt er plassert i terrenget i forhold til elver, vei, sjø, fjell og andre hus. Ligger huset trygt og beskyttet for vær og vind, og i passe avstand til naboer? Eller er det utsatt og sårbart, slik vi ofte ser på nyhetene om hus som blir tatt av ras eller oversvømmelse. Det er stor forskjell på å bo i et trygt hus enn ett som er utsatt. Likevel bygges det mange hus, også i Norge på utsatte steder. Hvordan er det for deg å bo der du bor?

Det er også viktig hvordan du plasserer tingene dine i huset ditt, f.eks senga di hvor du tilbringer mange timer hvert døgn. Det er ikke likegyldig hvor den står for at du kan sove bedre og ha et harmonisk soverom.

Denne kunnskapen finnes i den kinesiske metoden Feng Shui som er 5000 år gammel og i den indiske Vastu som er enda eldre, og kalles også Plasseringens kunst. Feng shui har vært et nyttig verktøy for meg i snart 16 år for å skape balanse, harmoni og struktur.  Jeg har praktisert det hjemme og på jobb, og hjulpet andre med gode resultater. Jeg har også holdt foredrag på Litteraturhuset i Oslo om Feng shui.  Jeg har gått mange kurs hos interiørarkitekt og Feng shui lærer Randi Gullner og er godkjent Feng shui konsulent i hennes utdanning,  samt tatt kurs hos Lillian Too og i Feng shui Society i London.

Når du plasserer ditt hus, dine ting og deg selv riktig vil du skape harmoni i ditt hjem, øke energien og bidra til mer hell og lykke i ditt liv. Tenk at huset ditt kan være et hinder eller en motor til å nå dine mål.

Jeg gir deg en praktisk, konkret og jordnær tilnærming til Feng Shui. Det vil være en hjelp til å skape balanse, organisere og skape positiv stemning i hjemmet og livet ditt.

Jeg tilbyr Feng Shui konsultasjoner  hjemme hos deg og introduksjonskurs.

 

Ved større prosjekt kan jeg invitere med flere dyktige Feng Shui konsulenter med interiørdesign og arkitektbakgrunn.

Ta kontakt for nærmere avtale

 

Jeg gleder meg til å jobbe med deg!