" data-color-override="false" data-hover-color-override="false" data-hover-text-color-override="#fff">Button Text

Ønsker du forandring og framgang?

Hva ønsker du? Trenger du noen å snakke med, opplever du en krise eller konflikt, har vanskelige relasjoner, føler deg fastlåst, sliten og utbrent, da vil du kunne ha nytte av gestaltterapi.

Har du et mål du ønsker å nå og trenger sparring, oppfølging og heiarop på veien? Et prosjekt du er i gang med eller ønsker å gå i gang med, da vil coaching være nyttig for deg. Sammen finner vi en gjennomførbar vei. Kanskje trenger du hjelp til å formulere målene.

Hvordan har du det i huset der du bor? Trives du og er du fornøyd med tingenes tilstand. Visste du at huset ditt kan være en «motor» til å skape harmoni og positive forandringer i livet ditt? Et hus overlesset, uferdig og kaotisk hjem skaper hindringer, et hjem i balanse skaper harmoni og flyt.  Hva med å lære Plasseringens kunst Feng Shui?

Vil du nå langt, trenger du en coach.  Det skjer mye mer når du jobber med en coach enn om du jobber alene.

Les mer om coaching

Opplever du livet som vanskelig og utfordrende? Ønsker du et bedre liv? Få bedre selvtillit og selvbilde? Trenger du noen å snakke med om det som foregår i livet ditt og ønsker du hjelp til skape forandringer?

Les mer om gestaltterapi

Hvordan har du det i parforholdet? Ønsker du en forandring og videreutvikling av forholdet, men vet ikke helt hvordan? Bestill en samtale om parforholdet og ta med deg partneren og kom!

Les mer om parterapi

Er du trøtt og sliten? Sover du for lite? Det er lett å stjele timer fra nattesøvnen for å få timeplanen til å gå opp. Visste du at du får dårligere reaksjonsevne, tar dårligere beslutninger når du har søvnmangel enn når du er utsovet, uthvilt og opplagt?

Få gratis kurs på epost!

Har du et hus som gir deg besvær eller glede? Lær hvordan du kan få balanse, harmoni og struktur i huset du bor.

Les mer om Feng Shui