Jeg heter Hege Nordahl og  er en erfaren gestaltterapeut, coach og konsulent, med mer enn 18  års praksis som gestaltterapeut og over 30 års erfaring som leder og konsulent innen personlig utvikling og organisasjonsutvikling.

 

Min utdanning har jeg  fra Norsk Gestaltinstitutt,  fra BI i innovasjon og consulting og er doktorgradskandidat i psykoterapi.  I tillegg er jeg sertifisert CMC Management konsulent fra  Institute of Management Consultants Norway.

Forøvrig er jeg utdannet som LOTS(R) Prosessleder fra Scandinavian Leadership Stockholm, Feng Shui konsulent og sertifisert Assertivenesstrainer av britiske psykolog Anne Dickson (Hun med boka «Og jeg mener det jeg sier»).  Når du velger å jobbe med meg vil du møte en person med faglig tyngde, solid erfaring og humoristisk sans. Du vil bli kjent med en dame med en vilje og evne til å hjelpe deg.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeuters Forening og Institute of Management consultants.

Før jeg startet egen virksomhet, jobbet jeg med utviklingsarbeid i en stor norsk bedrift, som personal og organisasjonssjef, leder og lederutvikler.

Som selvstendig næringsdrivende i 17 år, har jeg også benyttet friheten til å prøve andre arbeidsoppgaver;- jeg har jobbet noen tusen timer i eldreomsorgen i Bærum, vært karriereveileder i AS3 Human Resources, drevet med nettverksmarkedsføring med velværeteknologi og  vært vaktleder og veileder på Bekymringstelefonen for Foreldre. Alt sammen har gitt meg innsikt, kunnskap og styrke til å stå i utfordrende egne prosesser og hjelpe andre i deres.

Jeg har også vært verge over flere år for eldre familiemedlemmer med alt det innebærer. Derfor er jeg en konstruktiv samtalepartner for sønner og døtre, nevøer og nieser som påtar seg vergeoppgaver  og er pårørende, samtidig  som de trenger å ha et eget liv.

Jeg er mor til 2 voksne sønner og farmor til 4.

Les intervjuer og omtaler i KK, Hjemmet, Drammens tidende, Gestaltmagasinet:

Klikk her: Medieomtale

Velkommen!

Jeg er blitt et nytt menneske, nå kan jeg snakke om følsomme tema på en trygg måte.

Kvinnelig toppleder, 53

Jeg har benyttet Hege Nordahl både som coach i rådmannsjobben og som foredragsholder for ledergruppen i kommunen. Anbefales til andre ledere på det varmeste. Hege Nordahl bisto meg også i en prosess med mål å etablere ny strategisk ledergruppe i kommunen. Prosessen ble lett forståelig, med god progresjon og konstruktiv dialog og gjennomført på få timer.

Rådmann

Beste anvendte tid enn på lenge!

Lars Nordaldirektør

Jeg fant timene rike på helhet og perspektiv, og med god målrettet struktur.

Gunnar Moseng selvforsvarsinstruktør og PT

Jeg likte ALT ved dette kurset

Frode Murikursdeltaker

Kurset var innholdsrikt og interessant!

Jostein Johansenkursdeltaker

Likemannsgruppen kan anbefale dette kurset

Kay-Arne Sørensen

Å gå til en gestaltterapeut er det smarteste jeg har gjort!

Gründer

Kjære Hege, takk for at du reddet livet mitt. Du er ei flott og fantastisk dame. Det er godt at det finnes slike som deg!

Kvinne, 37 år