Jeg heter Hege Nordahl og  er en erfaren gestaltterapeut, coach og konsulent, med mer enn   20 års praksis som gestaltterapeut og over 30 års erfaring som leder og konsulent innen personlig utvikling, ledelse og organisasjonsutvikling.

Når du velger å jobbe med meg vil du møte en person med faglig tyngde, solid erfaring og humoristisk sans. Du vil bli kjent med en dame med en vilje og evne til å hjelpe deg.

Før jeg startet egen virksomhet for 20 år siden, jobbet jeg med utviklingsarbeid i en stor norsk bedrift, som personal og organisasjonssjef, leder og lederutvikler. Jeg tar fortsatt oppdrag for bedrifter, i 2018 og 19 jobbet jeg med lobbyvirksomhet, arrangerte politikermøter og konferanser og var konferansier på flere store arrangement for Norsk Jernbaneforbund.

Som selvstendig næringsdrivende,  har jeg også benyttet friheten til å prøve andre arbeidsoppgaver;- jeg har jobbet noen tusen timer i eldreomsorgen i Bærum, vært karriereveileder i AS3 Human Resources,  drevet med nettverksmarkedsføring med velværeteknologi og  vært vaktleder og veileder på Bekymringstelefonen for Foreldre. Alt sammen har gitt meg innsikt, kunnskap og styrke til å stå i utfordrende egne prosesser og hjelpe andre i deres.

Jeg har også vært verge over flere år for eldre familiemedlemmer med alt det innebærer. Derfor er jeg en konstruktiv samtalepartner for sønner og døtre, nevøer og nieser som påtar seg store omsorgsoppgaver  og er pårørende, samtidig  som de trenger å ha et eget liv.

Jeg er mor til 2 voksne sønner og farmor til 4.

Les intervjuer og omtaler i KK, Hjemmet, Drammens tidende, Gestaltmagasinet:

Klikk her: Medieomtale

Velkommen!

Jeg er blitt et nytt menneske, nå kan jeg snakke om følsomme tema på en trygg måte.

Kvinnelig toppleder, 53

Jeg har benyttet Hege Nordahl både som coach i rådmannsjobben og som foredragsholder for ledergruppen i kommunen. Anbefales til andre ledere på det varmeste. Hege Nordahl bisto meg også i en prosess med mål å etablere ny strategisk ledergruppe i kommunen. Prosessen ble lett forståelig, med god progresjon og konstruktiv dialog og gjennomført på få timer.

Rådmann

Beste anvendte tid enn på lenge!

Lars Nordaldirektør

Jeg fant timene rike på helhet og perspektiv, og med god målrettet struktur.

Gunnar Moseng selvforsvarsinstruktør og PT

Jeg likte ALT ved dette kurset

Frode Murikursdeltaker

Kurset var innholdsrikt og interessant!

Jostein Johansenkursdeltaker

Likemannsgruppen kan anbefale dette kurset

Kay-Arne Sørensen

Å gå til en gestaltterapeut er det smarteste jeg har gjort!

Gründer

Kjære Hege, takk for at du reddet livet mitt. Du er ei flott og fantastisk dame. Det er godt at det finnes slike som deg!

Kvinne, 37 år