Inspirasjonskurs, karrierecoaching, presentasjoner

 

Inspirasjonskurs- Hva inspirerer deg og hvordan kan du inspirere andre?

Dette  kurset handler om inspirasjon, lyst, endringsvilje og målbevissthet. Du kan gjenoppdage dine inspirasjonskilder, høre hva som inspirerer andre og gjennom «fantasireiser» og øvelser få ideer som du har lyst til å iverksette.

Hva inspirerer deg og hvordan kan du inspirere andre?  Når alt fungerer og du driver med det du liker best, ja, da , er det fint å leve, fint å jobbe – og de gode resultatene kommer som perler på en snor. Men noen ganger skjer det motsatte. Det går treigt, alt er et ork, pliktmessig og tungt. Da er det lett å glemme hva som gir energi.

Kurset var ca 3,5 timer avhengig av antall deltakere. Maks antall deltakere er 20 personer. Ved flere deltakere må tid økes.

Sagt om kurset:

  • Godt og engasjerende fremført kurs med fokus på viktige forhold med betydning for livskvaliteten
  • Kurset ga meg en påminnelse om det som er viktig – hva jeg liker og trives med
  • Bra aktivisering, øvelser som gir direkte virkning – praktisk og lettforståelig
  • Hege har klart å skape mer liv i våre ledere.
  • Jeg likte ALT ved dette kurset

 

 

Karrierecoaching/ Outplacement

Jeg har hjulpet ca 150 personer som er blitt nedbemannet, til ny jobb. Jeg tilbyr 10-30 timers veiledning (1-2 timer pr gang) hvor søkelyset settes på medarbeiderens situasjon, ønsker for framtiden, og hvordan han/hun kan søke og få ny jobb. Dette kan hjelpe vedkommende til å sortere ønsker og behov, klargjøre ferdigheter og lage en plan for hvordan han/hun kan realisere sine karrieremål på kort og lang sikt.

 

Sagt om karriereveiledning:

  • Hege trodde på meg inntil jeg også begynte å tro på meg selv
  • Jeg føler meg på rett hylle
  • Nå er jeg på sporet
  • Nå stemmer det

 

Presentasjoner

Gruer du deg til en presentasjon du skal holde? Lurer du på hvordan du virker?  Du trenger en gjennomgang, trening og tilbakemeldinger på din presentasjon. Det kan jeg hjelpe deg med. Ta med din presentasjon/ tale og gjennomfør den for meg, så vil jeg gi deg nyttige tilbakemeldinger som vil gjøre deg tryggere  og din presentasjon bedre.

 

Kommer: Kurs i kommunikasjons og samarbeid

Er det spesielle tema du ønsker kurs eller foredrag i, be om et møte, og jeg kan skreddersy det for deg.